luni, 7 decembrie 2009

Jurnal posibil al candidatului Mircea Geoana

Amicul meu Flavius Obeada mi-a trimis in email textul de mai jos. Am decis sa-l transform intr-o postare pe blogul meu, pentru ca este absolut perfect si nu mai are nevoie de niciun comentariu. Ca sa nu mai spun ca, desi pare o gluma, el chiar poate fi luat in serios, ca pe un posibil scenariu inspirat din fapte reale...Uuuuf! Viata bate filmul, asta e sigur!

JURNALUL CANDIDATULUI CARE A PIERDUT


• Ora 21. Am castigaaaaaat!!! L-am invins pe Basescu cu 52-48, frate, o sa-l trimit la taiat de stuf in Delta, la Vantu, voi reforma Romania, voi anula toate taxele si impozitele care ma incurca de cate ori trebuie sa ies la televizor sa vorbesc oamenilor care m-au votat si carora le multumesc.Asta e victoria lui Crin si a lui Hrebengiuc, desi e victoria mea. Sunt fericit, va pup si ne vedem la nationalizare !



• Ora 21.30. Am castigat ! L-am invins pe marinar, poate nu chiar cu 52-48, dar sigur cu 51-49. O sa-l trimit la taiat stuf in Delta sa se invete minte, da` o sa il tratez cu respect si o sa`l dezleg doua ore pe zi. Am vrut sa cobor taxele si impozitele, da` nu am cum, ca m-au sunat de la FMI si mi-au spus ca nu-i voie si ca imi trag una peste degete daca ma prind ca umblu la fiscalitate. Ei, important e sa-i umilesc pe nenorocitii de pedelisti. Le mai multumesc odata lui Crin si celorlalti pentru victoria mea



• Ora 22,00. Bai, tata, sunt convins ca am castigat, fie chiar si la mustata. 50,1 la suta sa iau eu, restul nu ma intereseaza. Chioru` naibii se lauda cum ca…Fereasca Dumnezeu ! N-o sa-l trimit chiar la stuf, da-l naibii de marinar, da`, cat pot, il fac sa se simta mic in fata mea. O sa ii ofer la misto un post de directoras in Ministerul Transporturilor, la biroul unde se vor primi dosarele pentru licitatiile pe care le vor castiga oamenii mei. Cat despre impozite, baietii de la FMI au strigat « Caca ! Nu te apropia de taxe ». Cand le-am spus ca ma gandesc sa le cresc, au zambit si m-au poftit sa le arat calculele. Sa nu uit sa ii trimit un mesaj lui Crin in care sa ii spun cateva cuvinte de multumire.



• Ora 23.Treaba e mai conplicata. E ca si cum as fi castigat, da` de fapt gurile rele zic ca am pierdut. In fine, nu vreau sa ma gandesc acum la asta. E mai important sa imi fac Guvernul. Johannis nu-mi raspunde, da` mi-a scris ca o sa ma sune el, sa nu-l mai deranjez o vreme. Vantu nu-i acasa, ca tare as fi avut nevoie de un masaj. Desi ultima data, cand m-a pus sa-i masez talpile si ceafa, parea tare bucuros. Acu uite ca nu raspunde…M-am gandit si la taxe mai bine. Da-le dreaq, le dublez ca alta varianta nu este. Da` numai pedelistilor, sa se invete minte. Lui Chioru, o sa-i dau totusi un post de ministru, ca sa vada ca nu am nimic de impartit cu el. Nu-l mai sun pe Crin, da-l naibii de Mireille Mathieu. Sa-l sun ca sa-i spun ce ?



• Ora06,00. Futu-i ma-sa, ca am ratat si alegerile astea. Am fost totusi 11 ore presedinte. N-am apucat sa fac vizite in strainatate in tinpul mandatului , da` le-am scris celorlalti sefi de state sa vina in vizita rapid in Romania. Si sa faca bine sa vina in urmatoarele 4 ore, ca sa ma mai prinda Presedinte. Din 147 mailuri, 146 mi s-au intors cu un mesaj din ala automatic in care mi se multumeste pentru mesaj si ca in masura in care agenda presedintelui va permite, voi fi sunat in urmatoarele luni de zile. Acasa insa mi s-au dat toate onorurile de stat. Cativa sclavi adusi de la partid au dansat Hora Unirii in costume traditionale, iar doi tristi au imitat ciocarliile. Unul deghizat in ministru de finante m-a intrebat ce sa faca cu impozitele. I-am spus sa le urce de 10 ori, da-i dreaq de sarantoci. O sa-l sun totusi pe Crin, sa-i multumesc ca din cauza lui am pierdut si alegerile astea. Ca mai mult m=a incurcat….



• Ora 07,00. Cred ca am sa abdic. Desi tara ma vrea, BEC nu confirma rezultatele voturilor. Chiar, unde se duc presedintii cand se duc ? Domnule Basescu, stiti ca eu v-am iubit intotdeauna. Vantu si Patriciu m-au pus sa ma comport asa, stiti asta….La Externe aveti pe cineva dom` Basescu ?