miercuri, 26 mai 2010

un necaz nu vine niciodata singur!

Se spune ca un necaz nu vine niciodata singur! Se pare ca asa e! Guvernul s-a angajat azi, prin scrisoarea trimisa FMI, sa reduca pensiile si indemnizatiile pentru mame.
Si, ca si cum nu era destul pentru romani, tot astazi a mai murit si Jean Constantin. Cel care a umplut ani la rand sufletul de bucurie atat pensionarilor, lasati fara 15 la suta din pensii, cat si mamelor, mai sarace de-acum tot cu-atat. Categorii care erau, spuneam, triste destul din cauza masurilor anticriza.
Odihneste-te in pace, maestre! Iti sunt recunoscatoare pentru hohotele de ras pe care mi le-ai provocat in copilarie. Distreaza-i de azi si pe cei din ceruri si petrece eternitati minunate langa Stefan Iordache, Gheorghe Dinica, Dem Radulescu, Toma Caragiu, Amza Pellea, Puiu Calinescu si, de ce nu, mama mea!Care te-a admirat mult.

3 comentarii:

ZARA spunea...

http://zaraovidiu.blogspot.com/2010/06/continua-arestarile-la-comanda-politica.html

cristina turcescu spunea...

Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

Anonim spunea...

Ce mai faceti?