luni, 27 octombrie 2008

ce face un prost cand nu are ce face?

In ultima perioada, mai exact de vreo doua saptamani incoace se face ca timpul meu sa fie administrat de altii si, cum se intampla mai mereu, sa fie administrat prost. Asta este o situatie independenta de vointa mea, de inteligenta mea sau de capacitatea mea de a decide. Se intampla, pur si simplu, si li se intampla si altora, doar ca ei nu realizeaza asta fie pt ca sunt prea prosti, fie pt ca niciodata nu au fost stapani pe timpul lor si, prin urmare, nu realizeaza ca se intampla asta cu ei. What ever..azi a fost conferinta de presa la PDL si cutuma m-ar fi obligat sa particip si eu. Fireste, ca orice ziarist local, nu stiu niciodata cine participa, ci aflu, ca toata lumea, cand vin participantii. Ei, bine intamplarea a facut ca azi eu sa nu pot asista la respectiva conferinta, fiind prinsa cu alte probleme (vezi fraza de la inceput). Ei, dar proshtii care nu au ce face si nici cu ce sa iasa in evidenta s-au gandit ca eu nu am participat la conferinta din cauza ca se anunta Ioan Neculaie, fostul meu sef. Atat sunt de prosti incat ei chiar cred ca eu am dat bir cu fugitii la auzul acestei vesti. Atat de prosti sunt incat stau acum si ma mir ca scriu aici despre ei. Cand, si-asa, stau cam prost cu timpul, pentru ca in aceasta perioada a vietii mele, este administrat de altii. Hai, lasilor din lumea-ntreaga, uniti-va cu mine!!!!

2 comentarii:

sebastian dan spunea...

Mărie, asta e. Cine nu stie să citeasca, e cam nashpa. Pai nu au vazut materialele din MEX? Ce, alea s-au facut singure??

blogu`lu`sebeni spunea...

Buey, lasa-ma, ca te-am vazut aseara cu Onelia...doamne-doamne cum o dragaleai tu pe ea si cum ii ridicai toate mingiutzele la manushitzele-i delicate. Of, of, mai, mai!!!